Bedrieg pudding met pudding. Dit klassieke dessert wordt gekoesterd vanwege zijn romige textuur en zoete, geruststellende smaken, maar wat als we je vertelden dat je geliefde pudding ook een krachtige eiwitpunch kan bevatten? Betreed voor Earth Day en daarna het rijk van Quest Pudding Cups, de perfecte snack voor iedereen die zijn eiwitinname wil verhogen zonder in te boeten aan smaak of verwennerij. Ja, dat zijn cactussen. 🙂
Bekijk hieronder het volledige recept:
VOEDINGSINFORMATIE
BEVRAAGDE PUDDINGCUPS (EARTH DAY EDITION)
Opbrengsten: 10 porties | Portiegrootte: 1/2 puddingbekers
Calorieën: 90 | Eiwit: 7g | Vet: 4g | Netto koolhydraten: 10g
Totaal koolhydraten: 10g | Suiker: <1g
Ingrediënten
BEVRAAGDE PUDDINGCUPS (EARTH DAY EDITION)
Methode
- Klop in een kom van een keukenmixer de melk en het eiwitpoeder door elkaar.
- Voeg het puddingmengsel toe en klop op lage tot gemiddelde snelheid gedurende 5 minuten en de pudding is ingedikt. Dek af en laat afkoelen.
- Verwarm de oven voor op 350 F en bereid een bakplaat met bakpapier voor.
- Pak de Quest Bars uit en plaats ze naast elkaar op een stuk bakpapier.
- Magnetron gedurende 10 seconden en bedek het vervolgens met een ander stuk bakpapier en rol het met een deegroller uit tot een dunne schijf.
- Gebruik een cactuskoekjesvormer om 5 koekjes uit te steken. Leg ze samen met eventuele restjes op de bakplaat en bak ze 6-7 minuten. Laten afkoelen.
- Smelt de witte chocolade en de kokosolie samen tot een gladde massa. Roer de groene kleurstof erdoor.
- Dompel elke cactus in de witte chocolade. Koel tot de chocolade stevig is.
- Verdeel de pudding over 5 kleine kommen. Verkruimel de koekjesresten over elke puddingkom en leg er een koekjescactus op. Dienen.