Cheat op jar-cake met jar-cake. Quest gedipte koekjescake in een pot. Een Questified dessert dat niets aan de verbeelding overlaat. Zat je te staren? Wie niet. Doe Maar. Stel je voor dat je laag na laag geniet. Van de rijke chocoladecake tot het zachte romige glazuur en de stevige stukjes koekjesdeeg. Maar wees gewaarschuwd. Het is expliciet heerlijk.
Bekijk hieronder het volledige recept:
VOEDINGSINFORMATIE
ONDERGEDOMPELDE KOEKJESCAKE IN EEN KOT
Opbrengsten: 12 porties | Portiegrootte: 1/2 pot
Calorieën: 190 | Eiwit: 12g | Vet: 13g | Netto koolhydraten: 5g
Totaal koolhydraten: 8g | Suiker: 1g
Ingrediënten
ONDERGEDOMPELDE KOEKJESCAKE IN EEN KOT
Taart:
- ½ kopje amandelmelk
- 3 eieren op kamertemperatuur
- ⅓ kopje plantaardige olie
- ¼ kopje caloriearme zoetstof
- ¼ kopje amandelmeel
- ¼ kopje 1:1 glutenvrije bloem
- ¼ kopje ongezoet cacaopoeder
- 1 schepje Quest Chocolade Milkshake Eiwitpoeder
- 1 theelepel bakpoeder
- ½ theelepel zuiveringszout
- Snufje zout
Glazuur:
Methode
- Verwarm de oven voor op 350 F en bereid een pan van 8 x 8 inch voor met antiaanbakspray.
- Klop in een kom de melk, eieren, olie en zoetstof door elkaar.
- Zeef in een andere kom het amandelmeel, glutenvrije bloem, ongezoet cacaopoeder, eiwitpoeder, bakpoeder, baking soda en zout.
- Voeg de droge ingrediënten toe aan de natte en klop tot er geen droge plekken meer over zijn.
- Doe het in de bakvorm en bak gedurende 30-35 minuten; een tandenstoker komt er schoon uit. Laat volledig afkoelen.
- Klop de glazuuringrediënten tot een gladde massa en goed gemengd. Breng over naar een spuitzak.
- Gebruik je handen om de cake in kleine stukjes te verkruimelen.
- Vul 6 potten (16 oz) voor de helft met cakekruimels en druk ze aan.
- Werk af met een laagje glazuur en een handvol stukjes Dipped Cookie Dough.
- Herhaal dit totdat je de potten vult. *Bewaar in de koelkast tot het klaar is om te eten