Bedrieg ijsrepen met ijsrepen. IJsbars? Meer een enorme maas in de wetten van het smaakuniversum. Questified Chocolate Caramel Pecan Ice Cream Bars zitten boordevol karamelgoedheid en knapperige pecannoten, allemaal gedoopt in rijke, heerlijke chocolade. Eén hap en je zult overtuigd zijn: vreemdgaan smaakte nog nooit zo rechtvaardig.
Bekijk hieronder het volledige recept:
VOEDINGSINFORMATIE
CHOCOLADE KARAMEL PECAN-IJSREPEN
Opbrengsten: 16 porties | Portiegrootte: 1/2 ijsbar
Calorieën: 190 | Eiwit: 3g | Vet: 17g | Netto koolhydraten: 1g
Totaal koolhydraten: 16g | Suiker: <1g
Ingrediënten
CHOCOLADE KARAMEL PECAN-IJSREPEN
Methode
- Maak een pan van 8 x 8 inch klaar met perkamentpapier.
- Laat het ijs 5 minuten op kamertemperatuur staan.
- Schep het ijs in de pan en verdeel het in een gelijkmatige laag. Snijd de Quest Hero Bar in kleine stukjes en strooi deze over het ijs. Koel een nacht.
- Snijd het ijs in 8 rechthoeken en steek in elke rechthoek een ijslollystokje. Zet terug in de vriezer gedurende 1 uur.
- Smelt de chocolade en de kokosolie samen in een glazen beker, doop elke ijslolly in de chocolade en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Vries in tot klaar om te eten.