Valsspelen met yoghurtbekers. Wanneer de zomerzon je laat zweten als een pinguïn in een sauna, is het tijd voor een snack die net zo cool is als jij. Maak kennis met onze Questified Oatmeal Chocolate Chip Yogurt Cups. Deze kleine hapjes van geluk zijn als de geheime agenten van verfrissing – zacht, stijlvol en klaar om je te redden van snacktijdverveling. Stel je knapperige havermoutchocoladechipbekers voor gevuld met romige Griekse yoghurt en verse bessen. Het is een verfrissende traktatie die zo cool is dat zelfs je smaakpapillen een zonnebril nodig hebben.
Bekijk hieronder het volledige recept:
VOEDINGSINFORMATIE
HAVERMOUT CHOCOLADE CHIP YOGHURT CUPS
Opbrengsten: 6 porties | Portiegrootte: 1 yoghurtbeker
Calorieën: 70 | Eiwit: 8 gram | Vet: 2 gram | Netto koolhydraten: 3g
Totale koolhydraten: 10 gram | Suiker: 2 gram
Ingrediënten
HAVERMOUT CHOCOLADE CHIP YOGHURT CUPS
Methode
- Verwarm de oven voor op 175°C. Spuit een antiaanbaklaag op de taartvorm.
- Leg de uitgepakte repen op een stuk bakpapier en verwarm ze 10 seconden in de magnetron.
- Leg er nog een stuk bakpapier op en rol de repen plat met een deegroller.
- Snijd de repen in 6 gelijke vierkanten. Druk elk vierkant in een holte van de taartvorm om een ”cup” te maken en bak gedurende 6-7 minuten.
- Laat volledig afkoelen voordat u de yoghurt erin doet en het fruit eroverheen strooit.