Cheat on Cookies & Cream Raspberry Cheesecake-repen met Cookies & Cream Frambozen-cheesecake-repen. Deze Quest eiwitrijke cookies & cream frambozen cheesecake repen bieden een perfecte symfonie van smaken, waarbij de rijke, romige textuur van cheesecake wordt gecombineerd met de pittige smaak van frambozen en de knapperige verrukking van de Cookies & Cream Hero Bar. Deze repen zijn niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar ook een krachtpatser op het gebied van voeding, waardoor ze de perfecte snack zijn voor fitnessliefhebbers, drukke professionals of iedereen daartussenin.
Bekijk hieronder het volledige recept:
VOEDINGSINFORMATIE
KOEKJES & ROOM FRAMBOZEN CHEESECAKE REPEN
Opbrengsten: 16 porties | Portiegrootte: 1 cheesecakereep
Calorieën: 150 | Eiwit: 8g | Vet: 11g | Netto koolhydraten: 7g
Totaal koolhydraten: 10g | Suiker: 2g
KOEKJES & ROOM FRAMBOZEN CHEESECAKE REPEN
Ingrediënten
Korst:
- 1 kopje amandelmeel
- 1 Quest Cookies en Cream Hero Bargehakt
- 1 eetl kokosmeel
- ½ el ongezoet speciaal donker cacaopoeder
- Snufje zout
- 3 eetlepels boter, koud
Vulling:
Topping:
- ½ kopje suikervrije chocoladestukjes
- 2 theelepels kokosolie
- 2 kopjes frambozen
Methode
- Verwarm de oven voor op 350 F en bereid een pan van 8 x 8 inch voor met bakpapier.
- Doe het amandelmeel, de Hero Bar-stukjes, het kokosmeel, het cacaopoeder en het zout in een keukenmachine en mix tot alles gemengd is.
- Voeg de boter toe en pulseer tot er een deeg ontstaat. Druk het deeg in de bodem van de pan en bak 8-10 minuten. Laten afkoelen.
- Klop in een kleine kom het water en de gelatine door elkaar en zet opzij.
- Klop in een grotere kom de yoghurt, slagroom, zoetstof en eiwit tot een gladde massa. Voeg het gelatinemengsel toe en roer tot het goed gemengd is. Dek af en laat 30 minuten afkoelen.
- Smelt de chocolade en kokosolie samen en roer tot een gladde massa.
- Giet over de bovenkant van de cheesecake en kantel de pan in alle richtingen zodat de chocolade zich in een gelijkmatige laag verspreidt.
- Bestrooi met frambozen en laat afkoelen tot het stevig is. Snijd in 16 repen en serveer.